Psihoterapie online

Psihoterapie si consiliere psihologica online

Ca urmare a  solicitărilor primite de-a lungul timpului, de a discuta direct prin intermediul internetului cu psihoterapeutul, am decis să vin în întâmpinarea celor doritori cu aceste servicii de psihoterapie și consiliere online. Ședințele de psihoterapie / consiliere psihologică online reprezintă o modalitate nouă, care reușește să țină pasul cu viteza secolului în care trăim.

Așadar, acest tip de abordare se adresează persoanelor care călătoresc mult, care se confruntă cu tulburări de anxietate și care nu reușesc încă să iasă singure din casă (cu agorafobie, sau care fac atacuri de panică frecvente), dar și celor care locuiesc în altă localitate a țării sau în străinătate, sau celor care vor pur și simplu să eficientizeze timpul personal.
Însă, doresc să specific faptul că ședințele online nu reprezintă un substitut al ședințelor susținute față în față, în cabinet cu terapeutul, ci doar o alternativă pentru anumite categorii de persoane.

Ședinte de psihoterapie online tip Video Conferință

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferinței este o modalitate nouă și la îndemâna celor care sunt familiarizați cu internetul. În acest mod vă conectați cu psihoterapeutul într-o manieră cât mai apropiată de întâlnirea reală în cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a intra în legatură directă, în timp real cu psihoterapeutul, aveți nevoie de o conexiune bună la internet, o cameră video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul gratuit Skype instalat în calculator! 

conectare prin skype

Pentru a putea face o astfel de programare pentru o ședință de psihoterapie online, este necesar să sunați la telefonul afișat în secțiunea CONTACT și vom stabili o programare de comun acord, în funcție de preferințele dumneavoastră și de orele libere din agenda psihoterapeutului. Apoi, urmează ca, după virarea banilor reprezentând contravaloarea ședinței, să intrați în direct cu psihoterapeutul, conform programării stabilite. Acest tip de terapie se adresează persoanelor care sunt foarte ocupate și nu au timp să ajungă la cabinet, celor eficiente care preferă să folosească timpul alocat deplasării dus-întors de la cabinet pentru alte activități, celor din afara Bucureștiului sau celor din străinătate. Persoanele care au apelat deja la acest tip de consiliere /  psihoterapie au declarat ca s-au simțit confortabil și în siguranță pe tot parcursul ședințelor online.

Durata unei ședințe de psihoterapie/consiliere tip video-conferință este de 60 minute, iar costul este de 130 lei.

Contul IBAN în care se va face plata reprezentând contravaloarea ședințelor de consiliere/psihoterapie online este : RO 62 RZBR 0000 0600 0661 7393

Anularea unei programări

Vă rugăm să luați în considerare faptul că, o ședință odată plătită, suma este nereturnabilă. Însă, este posibilă reprogramarea sedinței anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de data și ora programării. Daca anularea se face cu mai puțin de 24 de ore față de ora stabilită, ședința va rămâne oricum platită terapeutului, urmând ca suma respectivă să fie utilizată pentru achitarea următoarei ședințe online sau offline.

Dăcă nu stiți să folosiți instrumentele online, gasiti explicatii in link-ul de mai jos.
Descoperiți de ce sute de milioane de persoane utilizează Skype zilnic pentru a discuta pe chat și pentru a face apeluri.