Servicii Psihologice | Bucuresti

Servicii psihologice | Bucuresti

v Psihoterapia individuala

Psihoterapia individulă constă in sesiuni/intalniri între un singur client cu psihoterapeutul. Scopul general este de a reduce suferință pe care clientul o simte si care se poate datora unor emoții, unui comportament problematic, credinte gresite sau raspunsuri somatice (senzatii in corp).

v Psihoterapia de cuplu si consilierea maritala

Terapia de cuplu este un proces prin care sunt rezolvate conflicte si dificultati pe care partenerii dintr-un cuplu nu au reusit sa le gestioneze singuri sau nu au gasit solutii cu care fiecare dintre ei sa se simta implinit. De cele mai multe ori cauza pentru care ei nu pot face singuri acest lucru este ca sunt prinsi emotional in situatii. Astfel ca au nevoie sa fie sprijiniti sa ajunga la o intelegere mai buna de sine si a partenerului, sa decida daca vor si au nevoie sa faca schimbari, sa fie ghitati sa faca acele schimbari care le sunt utile, sa-si dezvolte curajul de a le face.

v Psihoterapia de familie

Terapia de familie este o forma de psihoterapie care aduce impreuna membri unei familii pentru a rezolva problemele pe care ei le au in comun. Este o terapie bazata pe credinta ca familiile sunt cea mai puternica resursa a indivizilor in incercarea de a face fata cu succes celor mai multe dificultati de ordin psihologic, medical, social.

v Dezvoltarea si optimizarea personala

A optimiza inseamna sa obtii cel mai bun rezultat din utilizarea propriilor resurse, sa-ti maximizezi abilitatile personale. Prima ta responsabilitate este nu sa faci bine ci sa fii bine, pentru ca cine esti e mult mai important decat ce faci. Succesul nu este definit simplu ca atingerea unor scopuri specifice -este mentaliate. Esecul nu este inabilitatea de a indeplini anumite obiective, este de asemenea mentalitate. Mentalitatea de invingator este invatata in mod sistematic. Daca vrei mai mult, fa mai mult!

v Psihoterapie si consiliere psihologica online

Psihoterapia online se adreseaza persoanelor care calatoresc mult, care se confrunta cu tulburari de anxietate si nu reusesc inca sa iasa singuri din casa (cu agorafobie, care fac atacuri de panica), dar si celor care locuiesc in strainatate sau celor care vor pur si simplu sa fie eficiente in ce priveste managementul timpului personal.
Sedintele online nu reprezinta un substitut pentru sedintele fata in fata, in cabinet cu terapeutul, ci doar o alternativa pentru un anumit gen de persoane.

v Logopedie

Terapia logopedica se centreaza pe cunoasterea particularitatilor psihice ale formarii si dezvoltarii limbajului, avand ca obiectiv principal recuperarea tulburarilor de limbaj. Prevenirea si interventia timpurie ar trebui sa preocupe toate persoanele care au in cadrul familiei copii ce manifesta chiar si mici tulburari in planul: limbajului verbal, capacitatii de concentrare a atentiei, memoriei auditive si vizuale; intrucat, toate acestea pot influenta negativ dezvoltarea globala a copilului.

Servicii Psihologice | Bucuresti