Terapia Florala Bach

Terapia Florala Bach

La o privire atenta in interiorul meu, imi dau seama ca sunt o persoana care a invatat si a inteles, in timp (nu tocmai scurt!) faptul ca unica modalitate de a trece sanatos si autentic prin aceasta existenta este aceea de a fi in armonie cu sufletul nostru – mai precis, cu nevoile acestuia. Avand formarea profesionala de baza in psihologie si psihoterapie si fiind o persoana atenta la nevoile emotionale ale semenilor si aplecata spre sprijinul acestora, am avut, totusi, senzatia, la un moment dat, pe parcursul activitatii mele profesionale, ca ceva parca lipseste. Lipsea o piesa din puzzle-ul meu personal si profesional…lipsea instrumentul prin care as fi putut fi si mai mult de ajutor…mie si celor din jurul meu!

Asa s-a nascut nevoia de a intregi, cumva, “tabloul” si asa am descoperit acest minunat sistem terapeutic, respectiv remediile florale Bach…si ,iata, raspunsul a venit de la sine!

Bineinteles ca prima persoana care s-a bucurat de beneficiile (miraculoase as spune!) ale acestor remedii am fost eu insami…apoi copii mei, familia extinsa si prietenii. Feed-back-urile primite au fost neasteptat de incurajatoare, motiv pentru care mi-am extins activitatea in acest domeniu terapeutic (zic eu, complex si complet), iar rezultatele obtinute, in timp, prin imbinarea celor doua tipuri de terapii (psihoterapia si terapia florala Bach) au fost remarcabile.

Terapia florala Bach este o terapie informationala

Terapia florala actioneaza la nivel vibrational subtil, prin dezvoltarea calitatilor opuse celor care ne lipsesc. Asadar, remediile Bach (38 la numar, plus remediul suprem) nu combat/elimina o anumita trasatura nedorita a noastra, ci o “pozitiveaza”.Spre exemplificare, administrand un anumit remediu floral nu combatem iritabilitatea, ci potentam rabdarea, toleranta; nu combatem resentimentul, ci dezvoltam capacitatea subiectiva de a ierta.

Reusind mai intai sa identificam si sa constientizam dezechilibrele emotionale si, mai apoi, prin administrarea remediilor florale sa devenim din ce in ce mai echilibrati, mai puternici, in armonie cu noi insine si cu Universul, vom deveni, la un moment dat – cea mai buna “versiune” a noastra!

Asadar, daca doriti sa “imbratisati” aceasta perspectiva a devenirii si armonizarii de sine, va astept, cu drag!

Cu speranta ca ne vom cunoaste,

Cristina Fulau.

terapia florala

Psihoterapie Bucuresti Servicii psihoterapie si psihologie reguli psihoterapie legislatie Terapia Florala . Terapia Bach cauta pe google cauta pe yahoo Psiholog Bucuresti sector 5 Cristina Fulau